Word een echte fashionista met deze tips!

Vraag je jezelf soms ook af hoe sommige vrouwen zo’n uitgesproken modelook creëren? En er altijd fashionable uit kunnen zien? Dan vertellen wij je hier hoe ze dat doen en hoe jij ook een ware fashionista kunt worden. Lees hier onze tips!

Creëer opvallende combinaties

Match verschillende kledingstukken met elkaar en creëer opvallende combinaties. Combineer trendy kledingstukken met oudere items.

Zorg voor iets opvallends

Voeg iets opvallends aan je outfit toe, zoals een T-shirt met een stripfiguur, vrolijk gekleurde kousjes, panty’s met ruitjes, enz.

Accessoires

Een ware fashionista draagt accessoires bij haar outfit, zoals een zonnebril, goede schoenen, een opvallende tas, oorbellen, enz. Accessoires hoeven helemaal niet duur te zijn, als ze maar stijl uitstralen.

Koop een merktas

Echte fashionista’s hebben altijd een it-bag bij zich. Spaar hier dan ook voor en koop er eentje. Een goede it-bag is een echte must voor een trendy, fashionable outfit.

Varieer met kleur

Speel met kleuren en varieer hiermee. Zwart altijd goed, maar toch is het leuk om wat kleur aan je outfit toe te voegen. Door verschillende kleuren met elkaar te combineren, creëer je een opvallende look.

Ga voor perfectie

Ga voor perfectie en probeer ervoor te zorgen dat het lijkt alsof je een kledingitem net voor het eerst draagt. Je outfit moet er helemaal als nieuw uitzien, alsof je zo de winkel uitstapt.

Durf prints te combineren

Combineer verschillende prints met elkaar en durf deze ook te dragen. Match dezelfde soort prints met elkaar. Je zult zien dat je dan een bijzondere, stylish outfit creëert.

Kijk naar de vormen

Kies voor kledingitems in opvallende vormen en lijnen. Deze kledingstukken hoeven helemaal niet duur te zijn, maar zien er vaak wel duur en exclusief uit.

Let ook op je smartphone- of tabletcover

Met een trendy telefooncover maak je je look natuurlijk helemaal af. Ga voor een opvallend of speelse cover. Of kies voor iets glimmends.

Geef het de tijd

Een echte fashionista look creëer je niet binnen een dag. Het hoeft niet duur te zijn, maar kost vaak wel even wat tijd en moeite. Neem de tijd om combinaties te maken, je haar en je make-up te doen. Behandel je kleding ook goed. Was deze dus op het goede programma, strijk bepaalde kledingitems en hang ze mooi op in je kledingkast.