Tips

Waarom kleding steeds vaker online gekocht wordt

Online winkelen is niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij, er wordt er ook veel gebruik van gemaakt. Webshops schieten de laatste jaren ook als paddenstoelen uit de grond. Op het gebied van kleding werd in het begin voornamelijk de goedkopere items verkocht, de laatste tijd valt het echter op dat de gemiddelde prijzen van online kleding omhoog schieten. La Boule, een online kledingwinkel legt uit hoe dit komt.

Het is gewoon geworden

Omdat online shoppen tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld is, hebben mensen hier ook meer vertrouwen in. Toen het jaren geleden net begon waren mensen er nog niet zo happig op, voornamelijk omdat ze niet iets duurs wilden bestellen dat ze niet gelijk mee konden nemen. Omdat mensen nu veel meer vertrouwen in online winkelen hebben neigen ze er ook sneller naar om dure items te kopen. Als het gaat om de merken waar ze nog geen ervaring mee hebben, dan kunnen ze daar reviews van lezen. Zo zijn ze een stuk makkelijker in het wel of niet bestellen van een kledingstuk, zeker omdat retour sturen bijna altijd mogelijk is.

Manieren van betaling

Omdat online betalen de laatste jaren ook steeds veiliger is geworden kopen mensen sneller duurdere spullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Ideal en PayPal, wiens beveiliging heel goed is. Ook omdat je door deze betalingssystemen niet perse meer een creditcard moet hebben, wat vroeger wel vaak nodig was om online te betalen.

Kledingwinkels verdwijnen

Door de opkomst van online webshops zijn er al veel fysieke winkels verdwenen, soms heb je gewoon geen andere keuze dan om kleren online te gaan halen. Bijvoorbeeld als er geen winkel meer in de buurt is die de kleding verkoopt die jij wilt halen. De daling in fysieke winkels geldt voor zowel de goedkopere en de duurdere winkels.

Bezorging

Er worden jaarlijks nog steeds stappen gezet om het thuisbezorgen van pakketten goedkoper en sneller te maken. Efficiënte sorteercentra en slimmere systemen zorgen er tegenwoordig voor dat een pakje vaak de volgende dag al binnen kan zijn. Ook de komst van pick-up points zorgt voor de ontwikkeling van online kopen, mocht je niet thuis zijn worden de pakketjes bij deze pick-up points afgeleverd zodat je deze als je thuis komt kunt komen ophalen.

Matching outfits voor jou en je hond

De nieuwe trend in de hondenfashion: matching outfits met het baasje! als jij en je hond het hipste stel van het blok willen zijn kan dat zeker met de matching outfits van Bandito Pups. Het merk bewijst dat ‘twinning is winning’  helemaal nu is.

Voor elke hippe hond
Dit jonge frisse merk levert handgemaakte hondenkleding van hoge kwaliteit stoffen en het geeft de mogelijkheid om te matchen met je viervoeter. Je hebt ruime keuze uit verschillende hippe printjes en er is een grote verscheidenheid aan maten. Zo is er voor iedere hond wat wils. Of je nu gaat voor een XXS chihuahua of 7XL St. Bernard, Bandito Pups heeft voor elke grote of kleine hond wel een tank top of hoodie. En bestel je deze in combinatie met een human longsleeves dan krijg je natuurlijk een mooie korting.

Handgemaakte hondenkleding
Je bestelling wordt op maat gemaakt en zo snel mogelijk naar je toegestuurd. Het merk garandeert de hoogste kwaliteit voor jou en je Bandito. Heb je een pug, french bulldog, labrador, golden retriever, cocker spaniel of chihuaha, jullie zullen zeker samen shinen!

Matching outfit hond

Het overhemdenmerk Jacques Britt

Ben jij een overhemden liefhebber? Dan ken je vast en zeker het merk Jacques Britt. Ken je het niet dan wordt het zeker tijd om de kennismaking aan te gaan! Jacques Britt is een Duits en heel degelijk merk. De hoge kwaliteit overhemden zorgen voor langdurig draagcomfort. Alleen de beste kwaliteit katoen is goed genoeg voor de overhemden van Jacques Britt.

“Het overhemdenmerk Jacques Britt” verder lezen

Mouwlengte 7; speciale overhemden voor langere mannen

Nederlanders zijn het langste volk ter wereld, een overhemd kopen is dan ook niet altijd even makkelijk voor een gezonde Nederlandse kerel. Veel overhemden worden gemaakt in landen waar de mannen vaak 5 tot 10 cm kleiner zijn dan hier. De webshop Mouwlengte7 biedt daarom voor de Nederlandse man uitkomst. Overhemden met een extra lange mouw en rug! De kwaliteit van de extra lange overhemden is daarnaast nog eens erg goed, ze worden namelijk gemaakt van 100% kwalitatief zeer sterk katoen. Een overhemd van mouwlengte 7 zal ook naar keer op keer wassen zijn kwaliteit behouden en niet krimpen in de was omdat de stof voorgewassen is.

“Mouwlengte 7; speciale overhemden voor langere mannen” verder lezen

Waar moet een goed T-Shirt aan voldoen?

Wat is nou eigenlijk een goed T-shirt? Dat is voor iedere man anders, waarom? Vanwege de diversiteit van de lichaamsbouw? Gelukkig is er tegenwoordig voor iedere lichaamsbouw wel een goed T-shirt te vinden. Of dit nu een slim fit is of een T-shirt met een V-hals, ook voor jou is er het perfecte T-shirts te vinden. Naast de bouw van je lichaam is natuurlijk jouw persoonlijke voorkeur erg belangrijk, wat vindt je mooi aan een T-shirt?

“Waar moet een goed T-Shirt aan voldoen?” verder lezen

Brand info: Balenciaga

Balenciaga is een Spaans modehuis dat in 1919 werd opgericht door Cristóbal Balenciaga. In 1919 opende hij zijn eerste boetiek in San Sebastiaan. Al snel volgden er ook afdelingen in Madrid en Barcelona. Zijn ontwerpen werden onder andere gedragen door de Spaanse Koninklijke familie en andere aristocraten. De Spaanse burgeroorlog dwong Balenciaga zijn deuren te sluiten, waarna hij vertrok naar Parijs van waaruit Balenciaga tot op de dag van vandaag opereert.

“Brand info: Balenciaga” verder lezen

Zo kleed je je trendy in de winter!

Hoe kleed je je trendy en warm in de winter? Dit is altijd even lastig, want ook al is het soms flink koud buiten, toch wil je er leuk bijlopen. Hoe doe je dat? Kleding.org geeft je een aantal handige tips! Onze tips zijn het bewijs dat winterkleding echt wel trendy kan zijn.

“Zo kleed je je trendy in de winter!” verder lezen

Creëer een dure businesslook

Werk je in de zakenwereld? Dan is het natuurlijk een vereiste dat je er verzorgd en representatief uitziet. Vooral als je verder wilt komen, is het belangrijk dat je je onderscheidt van anderen. Je stijl kan hierin een grote bijdrage leveren. Als je voor een duurdere look gaat, dan merk je al gauw dat je meer voor elkaar krijgt. Wij sommen je hier tips op voor een expensive look, die helemaal niet duur hoeft te zijn. 

“Creëer een dure businesslook” verder lezen

Beha kopen? Lees hier onze tips!

Wist je dat meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen een verkeerde maat beha draagt? Dit is een beha die of te groot of te klein is. Misschien draag je zelf ook een verkeerde maat beha, zonder dat je het weet. Iets dat je figuur niet ten goede doet. Als je een beha draagt die je perfect past, dan kan dit optisch gezien al een paar kilo schelen.

“Beha kopen? Lees hier onze tips!” verder lezen