Mouwlengte 7; speciale overhemden voor langere mannen

Nederlanders zijn het langste volk ter wereld, een overhemd kopen is dan ook niet altijd even makkelijk voor een gezonde Nederlandse kerel. Veel overhemden worden gemaakt in landen waar de mannen vaak 5 tot 10 cm kleiner zijn dan hier. De webshop Mouwlengte7 biedt daarom voor de Nederlandse man uitkomst. Overhemden met een extra lange mouw en rug! De kwaliteit van de extra lange overhemden is daarnaast nog eens erg goed, ze worden namelijk gemaakt van 100% kwalitatief zeer sterk katoen. Een overhemd van mouwlengte 7 zal ook naar keer op keer wassen zijn kwaliteit behouden en niet krimpen in de was omdat de stof voorgewassen is.

Extra lange mouw overhemden in diverse pasvormen.

De extra lange overhemden van mouwlengte 7 zijn verkrijgbaar in 2 verschillende pasvormen. Namelijk modern fit en Slim fit, voor iedere lichaamsbouw dus een overhemd te vinden. Modern fit is een licht getailleerd overhemd. Slim fit is sterker getailleerd. Zowel bij de ”modern fit” en ”slim fit” overhemden is de onderkant ook ietsjes langer waardoor het overhemd goed in de broek blijft zitten. Kijk op mouwlengte 7 en ontdek welk overhemd het beste past bij jouw lichaam!

Stijlvolle details en mooie merken

Een nieuwe baan, een bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid, je wilt natuurlijk wel in stijl aankomen ook als je langer bent dan de gemiddelde man! De extra lange overhemden hebben een unieke uitstraling maar niet te opvallend. Van eigen ontwerpen tot aan een unieke positie van de 2e knoop. Effen of een print, ieder overhemd heeft zo zijn eigen specialiteit. Ben je niet helemaal zeker van je maat kijk dan eens naar de maattabel op de website mouwlengte7.com. Door deze Essentials kunnen we ervoor zorgen dat we jou een uniek product &  persoonlijke service ervaring kunnen bieden.