Modetrends voor mannen

Als man mag je natuurlijk niet achterblijven op het gebied van mode. De lente komt er weer aan en ieder jaar verandert het modebeeld natuurlijk weer enorm. Maar wat is er nou in de mode en wat kan er dit jaar absoluut niet meer? Dat vragen veel mannen zich natuurlijk af, in deze blog lees je alles over de modetrends van dit voorjaar. Voor iedere man zit er wel wat bij dit jaar.

Workwear

Deze trend zagen we afgelopen winter al veel voorbijkomen, maar deze lente kom je er niet meer onderuit. Wijde jeans, denim jackets en veel beige tinten. Echt een stoere stijl dus, dit is niet voor alle mannen weggelegd. Je komt bij deze stijl veel kleding stukken in de kleuren: beige, navy blue en zwart. En om de stijl helemaal af te maken draag je er natuurlijk een paar boots onder van het merk Timberland.

Verschillende stoffen

Aankomend jaar doen we wat rustiger aan met de kleuren. De nadruk komt dit jaar te liggen op het dragen van kledingstukken met verschillende materialen in plaats van veel verschillende kleuren tegelijk dragen. Natuurlijk droeg je al niet alleen maar kleding van dezelfde stof, maar denk bijvoorbeeld aan een wollentrui combineren met een nylon jack. Ook wordt het dragen van veel verschillende merken door elkaar steeds belangrijker. Veel verschillende merken combineren is niet makkelijk. Maar de kleding stukken van bijvoorbeeld SuperDry laten zich makkelijk combineren.

Streetwear

Streetwear is natuurlijk een trend die we al langer voorbij zien komen, maar ga je casual de straat op, dan kan je niet meer om streetwear heen. Laat je nette schoenen dus lekker thuis staan en ga de straat op met een paar comfortabele sneakers en ripped jeans. Sweaters, bomberjacks en ga zo maar door.