Matching outfits voor jou en je hond

De nieuwe trend in de hondenfashion: matching outfits met het baasje! als jij en je hond het hipste stel van het blok willen zijn kan dat zeker met de matching outfits van Bandito Pups. Het merk bewijst dat ‘twinning is winning’  helemaal nu is.

Voor elke hippe hond
Dit jonge frisse merk levert handgemaakte hondenkleding van hoge kwaliteit stoffen en het geeft de mogelijkheid om te matchen met je viervoeter. Je hebt ruime keuze uit verschillende hippe printjes en er is een grote verscheidenheid aan maten. Zo is er voor iedere hond wat wils. Of je nu gaat voor een XXS chihuahua of 7XL St. Bernard, Bandito Pups heeft voor elke grote of kleine hond wel een tank top of hoodie. En bestel je deze in combinatie met een human longsleeves dan krijg je natuurlijk een mooie korting.

Handgemaakte hondenkleding
Je bestelling wordt op maat gemaakt en zo snel mogelijk naar je toegestuurd. Het merk garandeert de hoogste kwaliteit voor jou en je Bandito. Heb je een pug, french bulldog, labrador, golden retriever, cocker spaniel of chihuaha, jullie zullen zeker samen shinen!

Matching outfit hond